ZGJIDHNI TË SFIDONI VETEN NË NJËRIN NGA LËMENJTË E DITURISË!

KUIZE ARTESH
KUIZE SPORTESH
KUIZE HISTORIE
KUIZE GJEOGRAFIE
KUIZE SHKENCASH MIKSE
KUIZE TË PËRZIERA
       

KUIZE PERSONALITETESH E NGJARJESH

 

Kuizi "Njerëzit e Paqes"

 

 

 

 

Kuizi për presidentët amerikanë

 

Dhjetë pyetje për presidentët amerikanë, Xhorxh Bushin dhe Barak Obamën! Jeta e tyre, kabinetet; Të bëmat që bëri Bushi dhe karriera politike e Obamës

 

Kuizi i parë eksluziv për muzikë

Dhjetë pyetje për këngëtarët dhe muzikën; për kombëtaren dhe ndërkombëtaren; për grupe të njohura muzikore dhe emra të paharruar në vend dhe në botë...

 

 

Futboll, futboll dhe vetëm futboll!
Histori nga futbolli;

lojtarë të huaj e shqiptarë;

rekorde e kampionate;

klube dhe stadiume;

legjenda dhe nofka...

Kuiz nga shumë sfera të dijes:
- Gjeografi e histori;
- Sport e art;
- Njerëz të famshëm;
- Ngjarje të paharrueshme etj.

 

PJESA 1

* Ngjarjet më të rëndësishme në vitin 2008.

* 10 pyetje të cilat pasqyrojnë 20 fakte të 2008-ës.

* 10 fakte të cilat duhet t'i mbani në mend të vitit 2008!

* Ngjarja kulminante e vitit 2008 - Shpallja e Pavarësisë së Kosovës; politika dhe luftërat në botë; arti e sporti; shkenca (ngecjet e përparimet) etj. në të katër anët e planetit Tokë!

KUIZ I PËRGJITHSHËM

 

Kuizi me pyetje që duhet t'i dini! Nëse jo, atëherë duhet t'i mësoni!

KUIZ SPORTI

- Sfidoni veten tuaj me sportin dhe zhanret e tij

- Mësoni gjëra që nuk keni ditur

- Cilat janë specifikat e sporteve të ndryshme

- Sportistë me emër të paharruar

 

KUIZ ARTESH

Sfidojeni veten në kuizin më të ri nga artet.

Përmbajtje e larmishme!

Kuizi është i kategorisë së vështirë (sidomos pyetjet e fundit).

 

KUIZ PËR USHTRINË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS

Me rastin e 11-vjetorit të daljes në skenë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës; me rastin e datëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jasharit, kemi botuar kuizin me 15 pyetje që ka të bëjë me krenarinë kombëtare shqiptare!

 

KUIZ MBI PERSONALITETIN E ZGJEDHUR

- Kush është këngëtarja në foto?

- Kur triumfoi së pari dhe me cilën këngë?

- Me çfarë u mor tjetër?

- Çfarë çmimesh nderi mori, kur dhe kush ia ndau?

KUIZ MBI NGJARJEN E SHËNUAR

- Gjatë cilës kohë u mbajt Kongresi i Manastirit?

- Kush ishte kryetar, nënkryetar e sekretar?

- Si quhen shkronjat që dolën nga aty etj.?

 

 

 

KUIZ MBI PERSONALITETIN E ZGJEDHUR

- Ku e filloi karrirën Zinedin Zidan?

- Fanelën e cilit klub e barti më së shumti?

- Sa gola shënoi gjatë karrierës profesionale?

- Sa herë u shpall "Futbollisti më i mirë i vitit"?

- Sa "kushtoi" Zidan dhe të tjera?

KUIZ MBI PERSONALITETIN E ZGJEDHUR

- Kush është aktorja në foto?

- Ku u lind ajo?

- Jeta e saj private?

- Cilët janë filmat e saj kryesorë?

- Kur mori "Oskarin" për aktoren më të mirë?

- Kur vizitoi Kosovën etj.?